Geachte Bezoeker,
Gebruik website : Ga naar AANBOD > NEDERLANDS en dan scrollen. Via links vindt u resto's bereikbaar vanaf de waterkant en B&B in de omgeving.
Op donderdag 23/07 en 30/07 worden individuele tochten ingelegd van Deinze naar St Martens Latem. Inlichtingen en inschrijvingen : Toeristische dienst Deinze en KortrijkU en uw entourage wensen de dagelijkse sleur en beslommeringen voor een tijdje te vergeten, of U wil gewoon eens iets anders. Wij kunnen u daar zeker bij helpen.

Onder onze begeleiding varen we met de uwen, de Leie af van Astene tot in de omgeving van Gent.

Het beste startuur is ca 11 u. Na 1u30 varen leggen we aan om een maaltijd te verorberen. (Picknick of restaurant) Het aperitief kan aan boord genomen worden. U zorgt voor de drank, wij voor de glazen!

Daarna gaan we verder tot ons eindpunt en keren we terug. Tijdens de terugreis kan er nog halt gehouden worden voor een koffie of ... .
Het uur van terugkomst bepalen we onderling. Meer details vindt u onder aanbod --> nederlands

We bevaren het stukje van de Leie die het mooist is. De natuurlijke loop met zijn riante villa's en hovingen, afgewisseld met stukjes puur natuur is uniek in heel BelgiŽ, en is op geen enkele andere manier toegankelijk.

Het aantal personen is echter beperkt (ongeveer 20) en platte schoenen zijn een must. Het meebrengen van eigen CD' s is geen probleem.

Misschien lijkt U dit wel wat en ontmoeten we elkaar weldra?


Met vriendelijke groeten,
Albert.